Наши партнеры

MenuStorsejr til FCK over Mogren

Champions League

FC København kom godt fra start i kvalifikationen til Champions League, da klubben her til aften tog imod FK Mogren i Parken i den første kamp i anden kvalifikationsrunde.

FC København skulle her til aften forsøge at sikre sig et godt udgangspunkt, da man i Parken tog imod FK Mogren i det første ud af to opgør i anden kvalifikationsrunde til Champions League.

Det var helt som forventet værterne, der kom bedste fra start. Der var blot spillet otte minutter af opgøret, da FC København bragte sig foran 1-0. César Santin slap fri i venstre side af Mogrens straffesparksfelt, sendte bolden på tværs til Thomas Kristensen, der helt fri foran mål ikke svigtede. Midtbanespilleren sparkede sikkert bolden i det tomme mål til 1-0-føring.

Otte minutter senere blev det 2-0. Efter et hjørnespark headede Mikael Antonsson bolden videre ind i feltet. Her dukkede Mathias Zanka Jørgensen op, og fik hovedet på bolden, der gik i mål, da en Mogren-forsvarer ikke formår at sparke bolden væk inde på målstregen.

FCK fortsatte de gode takter. Der var spillet 24 minutter af opgøret, da Ailton Almeida havde scoret til 3-0. Scoringen faldt efter et indlæg fra Martin Vingaard, der sendte bolden ind i feltet, hvor flere spillere stod fri. Bolden endte dog for fødderne af Ailton, der sikkert scorede.

FK Mogren gav ikke FCK-spillerne meget modstand i første halvleg, der endte 3-0.

Der skulle gå lidt mere end 20 minutter i anden halvleg, før den næste FCK-scoring faldt. Det var indskiftede Dame N’Doye, der stod for scoringen, da han headede bolden i mål efter et indlæg fra Martin Vingaard. Og bare fem minutter senere var N’Doye på pletten igen, da han igen kom først på bolden i feltet med hovedet, denne gang efter indlæg fra Zdenek Pospech.

Den anden indskiftede angriber, Morten Nordstrand, ville også være med. Efter 82 minutters spil gjorde han det til 6-0 for FC København. N’Doye trak mod baglinjen inde i Mogren-feltet, afleverede bolden tilbage i feltet til Morten Nordstrand, der sparkede bolden i nettet.

Det endte med en sikker 6-0-sejr til FC København, en sejr, der kunne have vundet større, da holdet spillede sig frem til flere gode chancer. Klubben står dermed med et godt udgangspunkt inden returopgøret.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu