Наши партнеры

MenuStorsejr sender Esbjerg på førstepladsen

Dansk fodbold

Esbjerg har fået en fremragende start på sæsonen og det kulminerede søndag eftermiddag, da de med en 4-0-sejr på Farum Park er kommet i spidsen af SAS Ligaen.

AaB skuffede lørdag mod Silkeborg ved at tabe og det banede vejen for at Esbjerg kunne bringe sig i spidsen af SAS Ligaen og det kunne ses allerede fra kampens start.

14 minutter var der spillet, da tilbagevente Michael Vendelbo gjorde det til 1-0 på et flot oplæg fra Søren Rieks, der spillede midtbanestyrmanden fri og derefter sikkert kunne sendte bolden om bag Novakovic i FC Nordsjælland-målet.

Hollandske Tim Janssen har på det seneste vist god målform og den fortsatte på Farum Park efter 39 minutter, hvor han gjorde det til 2-0 efter at have modtaget en returbold efter flot opspil af Vestjyderne.

Efter pausen stod der Søren Rieks i manuskriptet. Med to scoringer efter cirka en times spil afgjorde kampen. Den første scoring faldt efter at midtbanespilleren var alene igennem med målmanden og afsluttede kynisk, mens det andet mål faldt efter en kontra, som Rieks elegant omsatte til mål.

FC Nordsjælland havde intet at byde på og derfor var det fortjent, at gæsterne gik fra banen med en sejr på 4-0 og dermed overtage førstepladsen, som de kan bevarer runden ud, hvis AGF mandag aften ikke vinder med mere end 3-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu