Наши партнеры

MenuStorinvestor giver transferpenge til AGF

Dansk fodbold

Storinvestor Martin Busk, som blandt andet har hentet Dioh Williams til fra de svenske fodboldplæner, er klar til at finde de fornødne midler til indkøb, som han bestemt mener klubben har brug for.

Det sker efter, at Lars Windfeld har nægtet at udlevere et transferbudget, før klubben har sikret endnu et år i landets bedste række. Det gør ikke arbejdet nemmere for Brian Steen Nielsen, men det vil Martin Busk gerne hjælpe ham med. Han ønsker at finde yderligere midler til transferindkøb. Beløbet kan rende helt op i millionklassen.

“Der bliver ikke tale om at skrive en blankocheck. Men jeg vil godt fastslå, at jeg vil kæmpe for at finde de midler, der skal til for at hente de rigtige spillere til klubben,” fortæller han til Ekstra Bladet.

Dermed kan århusianerne sikre sig yderligere transfermillioner, når klubben skal på indkøbstogt i sommerferien.

Lars Windfeld knytter følgende kommentar til sagen om den afventende pose penge.

“Vi vil gerne være matematisk sikre, inden vi slipper hestene løs. Det er klart, at hvis vi med nogle runder tilbage mangler ét point for at blive i Superligaen, så skruer vi op for blusset,” siger Windfeld, før han fortsætter.

“Men det er jo en større forretning, og vi skal jo være rimeligt afklarede med den sportslige fremtid, før vi gør noget. Og hvor mange penge, der så bliver tale om, det forholder vi os til, når tiden kommer,” fortæller AGF-direktøren til Ekstra Bladet.

Martin Busk understreger vigtigheden af egne talenter og deres udvikling, men mener, at de bør bakkes op af mere rutinerede og udviklede fodboldspillere.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu