Наши партнеры

MenuStor ballade op til Ruhr-opgør

Tysk fodbold

Optakten til lokalopgøret mellem Schalke 04 og Borussia Dortmund er begyndt. Der har således været en del hændelser i forbindelse med kampen.

Borussia Dortmunds træner Jürgen Klopp har boykottet en reporter fra den tyske tv-kanal Premiere, mens den nuværende og tidligere manager for Schalke 04 er på kant med hinanden.

Der er således en del ballade op til fredagens lokalderby mellem Ruhr-klubberne. Dog er det for en gangs skyld ikke tale om, at de to klubber skyder giftpile mod hinanden. Det er nemlig internt, at problemet er. Det er klart værst for Schalke da det er holdet, der har hårdest brug for pointene, selvom der blot er ét point, som skiller klubberne.

Således ser det ud til at der snarest vil forekomme et endeligt brud mellem den nuværende Schalke-manager Andreas Müller og hans forgænger og tidligere fortaler Rudi Assauer.

“Macho-typer er mega-out, og jeg vil ikke være ligesom Assauer. Det har ikke noget med hårdhed at gøre at skrige proletar-agtigt op i pressen,” lyder det fra den normalt så stilfærdige, men også udsatte Müller ifølge goal.com.

Andreas Müller føler at den karismatiske Rudi Assauer vægter og vejer sin gamle klubs præstationer unødigt, hvilket der dog ikke er beviser for.

“Det er trist og bare et forsøg på at fjerne opmærksomheden fra sine egne fejl,” siger Assauer, der overlod managerstolen i Schalke til Müller 17. maj 2006.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu