Наши партнеры

MenuStørre konkurrence til Bendtner

Engelsk fodbold

Mexicanske Carlos Vela blev spået en stor fremtid i Arsenal, da Arsene Wenger i sin tid hentede teenageren til klubben. Manglende arbejdstilladelse satte dog en midlertidig stopper for fremgangen i London, hvorfor Vela fik år i de spanske rækker. Nu er han tilbage i England.

Mexicanske Carlos Vela har ventet længe på spilletid i den engelske storklub, Arsenal. Det har ikke været grundet dårlige præsationer, skader eller personlige problemer, men nærmere har det været et spørgsmål om regler for arbejdstilladelse i England. Reglerne er strammere end flere andre lande, hvilket er gået ud over Vela.

Vela blev derfor udlejet til spansk fodbold, først til Salamanca og senere hen Osasuna, hvor mexicaneren er blevet modnet. Nu er tilladelsen til at spille i England endelig på plads, hvorfor Vela efter næste sæson igen er at finde i London. Det er dårlige nyheder for danskeren Nicklas Bendtner, der får endnu større konkurrence.

“Vela vil være en del af førsteholdet i næste sæson. Han har spillet hele sæsonen hos Osasuna på venstrekanten, og har måttet arbejde hårdt. Men det er ikke hans position i mine øjne, han er angriber, en Eduardo-type. Han er en fantastisk ung spiller,” siger manager Arsene Wenger til klubbens hjemmeside.

Den Eduardo, som Arsene Wenger henviser til, har været skadet i lang tid efter et grimt benbrud. Han forventes ligeledes klar efter sommerpausen, hvorfor både van Persie, Adebayor, Eduardo og Vela vil udfordre danskeren om pladserne i startopstillingen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu