Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Stjerneangriber forlænger med Liverpool - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuStjerneangriber forlænger med Liverpool

Engelsk fodbold

Liverpools stjerneangriber Fernando Torres har i dag forlænget sin aftale. Klubben meddeler her til aften, at den nye aftale løber frem til sommeren 2013.

I dag satte Liverpools 25-årige angriber, Fernando Torres, sin underskrift på en ny aftale med klubben.

Den nye kontrakt vil nu først udløbe i sommeren 2013 og den giver stjerneangriberen en større lønforhøjelse. Derudover blev der også indføjet en option i kontrakten, som betyder, at Liverpool har mulighed for at forlænge med endnu et år.

Torres står noteret for 50 scoringer for Mersey-klubben, og klubbens manager, landsmanden Rafael Benitez, var naturligvis glad for forlængelsen med landsholdsspilleren.

”Alle klubber ønsker sig en spiller som Torres i deres trup, men han har vist Liverpool sin tillid ved at forlænge sin kontrakt. Han har et specielt talent og har fortsat potentiale til at udvikle sig,” udtaler Benitez til klubbens hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu