Наши партнеры

MenuStime uden nederlag glæder OB-cheftræner

Dansk fodbold

OB har ikke tabt i de seneste 18 turneringskampe, og det glæder selvsagt klubbens cheftræner, Lars Olsen, der mener, at en lang periode uden nederlag opbygger selvtilliden. Det kunne især ses i weekendens kamp mod Esbjerg, hvor OB var bagud med 11 minutter igen, men hvor det lykkedes fynboerne at vende kampen og sikre sig alle tre point.

Det seneste OB-nederlag fandt sted den 22. marts, hvor fynboerne tabte 1-2 mod FC København i Parken. Den lange stime uden nederlag glæder selvsagt cheftræner Lars Olsen, der siger til OB’s hjemmeside:

”Det giver jo noget selvtillid, når man ikke taber i en lang periode. Det giver en fornemmelse af, at man er usårlig. Og det var noget af det, jeg var allermest glad for i Esbjerg, for i den første times tid ser det ud som om, at vi mangler lidt overskud. Både mentalt og fysisk. Men da det virkelig gjaldt, viste det sig, at vi var ovenpå rent fysisk i den sidste halve time. Så det var fantastisk at se spillernes moral, hvor de tog skeen i den anden hånd og arbejdede rigtig hårdt.”

Efter et hårdt program i både SAS Ligaen og Europa League har OB for en gangs skyld ikke en midtugekamp, men skal først spille mandag den 17. august mod FC Midtjylland på eget græs. Allerede tre dage efter skal OB dog igen i kamp, hvor fynboerne møder italienske Genoa i den sidste kvalifikationskamp for at komme med i gruppespillet i Europa League. Lars Olsen siger om pusterummet og det efterfølgende hårde program:

”Det er et pusterum, for allerede i de næste 14 dage er der midtugeprogram. Så vi skal hele tiden holde tempoet oppe. Vi kan ikke tillade os at sætte os ned og slappe af, for vi har fem kampe på 14 dage i vente fra på mandag, så vi skal holde gang i det hele. Men vi har et lille pusterum.”

OB ligger efter fire kampe på SAS Ligaens andenplads med otte point for fire kampe, og som nævnt har fynboerne også mulighed for at komme med i gruppespillet i Europa League. Lars Olsen er derfor tilfreds med opstarten på den nye sæson:

”Det er en okay start, og vi er videre i Europa Cuppen (som nu hedder Europa League, red.). I SAS Ligaen har vi haft et halvsvært startprogram med udekampe mod AGF, Brøndby og Esbjerg, hvor det traditionelt er svært. Så det er en godkendt start, og med lidt held kunne vi godt have haft fuldt udbytte af kampene. Vi kunne have vundet i både Brøndby og Århus, men det gjorde vi ikke. Så lad os bare kalde det godkendt.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu