Наши партнеры

MenuStepanovs til Rusland

Andet fodbold

Den lettiske landsholdsforsvarer Igors N. Stepanovs skifter en tilværelse i Esbjerg ud med en i russiske, FC Shinnik Yaroslavl.

Esbjerg fB har besluttet at frigøre forsvarsspilleren Igors N. Stepanovs fra sin kontrakt, så han kan skifte til FC Shinnik Yaroslavl, der fornyeligt rykkede op i den bedste russiske række.

32-årige Stepanovs, der kom til Esbjerg for godt et år siden, har siden han brækkede lægbenet i august ikke formået at spille sig ordenligt ind på holdet, og derfor er skiftet til Rusland en beslutning, som både Esbjerg og den lettiske landsholdsspiller er tilfredse med.

“Vi har fundet den rigtige løsning for begge parter. Da vi for nylig købte Fredrik Björck, rykkede Igors ned i hierarkiet i midterforsvaret. Han var naturligvis skuffet over ikke at komme med på træningslejren på Cypern men har i hele forløbet optrådt professionelt. Hans agent har på det seneste arbejdet på sine kontakter i russisk fodbold, og de har nu ført til et resultat. Vi får et mindre transferbeløb for Igors, så vi økonomisk kommer fornuftigt ud af aftalen,” siger EfB’s sportsdirektør Niels Erik Søndergård til klubbens hjemmeside.

Stepanovs nåede at spille 17 kampe for EfB.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu