Наши партнеры

MenuStenild træner med U21-landsholdet

Dansk fodbold

Lasse Heinze er blevet sat ude med, og er tvivlsom til Danmarks U21-landsholds to kampe mod Serbien. Derfor træner Kenneth Stenild i øjeblikket med U21-landsholdet for en sikkerheds skyld.

En gyselige afslutning på Danmarks ungdomslandsholds pulje i EM kvalifikationen, resulterede i, at Danmark alligevel kommer til at skulle spille play off-kampe om en plads til U21-EM i Sverige.

Denne plads skal Danmark midlertidigt besejre Serbiens ungdomslandshold for at komme til, og skal derfor ud i to vitale kampe, der afgør om Danmark kommer til EM eller ikke.

Derfor er der ikke plads til at tage chancer, og den danske U-landstræner, Keld Bordinggaard, har derfor indkaldt AaB’s Kenneth Stenild, som vil træne med U21-landsholdet.

”Stenild er indkaldt for en sikkerheds skyld, så vi er sikre på at have to målmænd med til træning. Alle tre træner med, men vi passer lidt på Heinze,” siger U21-landsholdssekretær Christian Bordinggaard til bold.dk.

Kenneth Stenild har aldrig deltaget på U21-landsholdsniveau, men er noteret for i alt 34 landskampe på diverse andre ungdomslandshold.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu