Наши партнеры

MenuSteffen Højer om bundkamp i Århus

Dansk fodbold

Sportschef hos Viborg FF, Steffen Højer, kalder morgendagens bundkamp mod AGF for en “liv-eller-død-kamp”. Det kan blive årets vigtigste kamp når de jyske mandskaber tørner sammen på NRGi Park.

For en uge siden var Viborg tæt på at overrumple løverne fra hovedstaden. Det endte dog med et smertefuldt 3-2-nederlag til drengene fra domkirkebyen. Et nederlag, som viborgenserne gerne havde været foruden. Trods det uheldige resultat, så mener Steffen Højer, at holdet kan bruge nogle af takterne fra kampen.

“Vi ærgrer os sindssygt over, at vi tabte den kamp, for det havde vi slet, slet ikke behøvet på dagen. Omvendt må vi forsøge at overføre det gode spil til de kommende kampe, for vi har spillet godt i de seneste to kampe,” forklarer Steffen Højer til AGF’s hjemmeside.

I denne uge gælder det mandags-bundbraget mod AGF. De hvidklædte fra smilets by har et sekspoints forspring ned til Viborg, som besidder 11. pladsen. Med en sejr har århusianerne et solidt forspring, som meget vel kan tildele dem endnu et år i landets bedste række. Kampen er en af de vigtigste igennem hele sæsonen.

“Vi går ind til kampen med den indstilling, at det er en liv-eller-død-kamp. AGF er jo vores største konkurrenter i kampen for at undgå nedrykning. Det bliver en meget, meget afgørende kamp,” understreger den tidligere SAS-Liga angriber Steffen Højer.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu