Наши партнеры

MenuSteffen Højer indstiller karrieren

Dansk fodbold

Viborg-angriberen Steffen Højer indstiller sin karriere som professionel fodboldspiller. Han er dog ikke helt færdig med fodbold, da han tiltræder som sportschef i klubben.

Steffen Højer har valgt at indstille sin karriere som fodboldspiller, da han tiltræder som sportschef i Viborg. En stilling der har været fri siden sidste måned.

Den målfarlige angriber, der udover Viborg har repræsenteret AaB, OB, FC Midtjylland og italienske Brescia, udtaler følgende omkring sit karrierestop:

“Selvfølgelig er det en mærkelig følelse, jeg har i maven lige nu. Jeg fik min første kontrakt i Viborg, da jeg var 16 år. Nu er jeg 34. Men jeg skulle jo stoppe på et tidspunkt, og når alt kommer til alt, handler det jo om timing og muligheder. Jeg ser store udfordringer i jobbet som sportschef, og jeg føler i virkeligheden også, at det er i den her funktion, jeg hjælper klubben mest lige nu,” siger Højer til Viborgs hjemmeside.

Steffen Højer nåede i sin aktive karriere at spille 339 Superliga-kampe, og score 125 mål. I indeværende sæson blev det til 17 kampe med ét enkelt mål til følge.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu