Steaua færdige i europæisk fodbold

Steaua Bukarest skulle have point i kampen mod Slavia Prag, for at bevare håbet om tredjepladsen i Gruppe H. Slavia Prag stjal dog kampens ene point, efter Steaua var kommet i front tidligt i kampen.

De to hold var på forhånd spået til at kæmpe om Gruppe H’s tredjeplads, idet ikke mange regnede med, at de ville kunne slå de to store hold, Arsenal og Sevilla. Inden denne runde så meget også ud til, at netop de to klubber kom til at kæmpe om den UEFA Cup-givende tredjeplads.

Det var hjemmeholdet, der skulle have point i dette opgør for at være med i kampen om tredjepladsen, der startede bedst. Der var spillet 12 minutter, da Valentin Badea bragte værterne i front. Det var Dica, der spillede bolden videre til Badea, der placerede bolden nede i det ene hjørne.

1-0 var stillingen ved pausen, og dermed skulle udeholdet ud og angribe i anden halvleg, hvis de ville sikre sig UEFA Cup-billetterne i aften.

Stillingen 1-0 holdt frem til 12 minutter før kampens slutfløjt. Her fandt Zdenek Senkerik vejen til netmaskerne, og så var kampen igen helt lige.

Det lykkedes ikke for nogen af de to hold at få afgjort kampen, og dermed er Steaua Bukarest nu færdige i europæisk fodbold for i år, når de har spillet den sidste gruppekamp. Slavia Prag derimod har sikret sig tredjepladsen i Gruppe H, og fortsætter i UEFA Cuppen.