Наши партнеры

MenuStam indstiller karrieren

Andet fodbold

Jaap Stam meddelte tidligere på dagen at han stopper med øjeblikkelig virkning i sin klub Ajax Amsterdam, lysten til spillet var forsvundet fortalte Stam.

Jaap Stam meddelte i eftermiddags at han med øjeblikkelig virkning stopper karrieren. Stam der har repræsenteret klubber som Manchester United og AC Milan, stopper nu en lang og glorværdig karriere. En karriere der har budt på blandt andet titler som Champions League vinder, det engelske mesterskab og det italienske mesterskab. Stam der havde kontrakt året ud for Ajax begrundede sit stop med, ”Motivationen og mit gå-på-mod var der ikke længere.”

”Jeg har været mere optaget af mig selv end af mine modstandere på det seneste, og så er der de fysiske problemer oven i det. Jeg lagde mindre mærke til de fysiske problemer i slutningen af sidste sæson, men de var hurtigt tilbage i denne sæson.”

”Jeg ønskede at stoppe dengang, men var overbevist om at blive ved. Nu kan jeg ikke fortsætte længere. Jeg er ikke en spiller, som kan spille på 50 procent. Det har jeg aldrig gjort. Jeg er skuffet over, at jeg ikke længere kan motivere mig selv,” fortalte Stam

Stam der i denne sæson kun nåede at repræsentere Ajax seks gange, sagde i sin sidste kamp mod NEC Nijmegen, ”Jeg håber Ajax fans forstår, at jeg synes Ajax altid har været den smukkeste klub i Holland. Fansene har altid været gode mod mig her. Jeg er tilfreds med den måde min karriere er forløbet, men jeg ville gerne have haft den til at slutte på en anden måde.”

Stam nåede i sin karriere at repræsentere sit land 67 gange, med 3 scoringer til følge.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu