Наши партнеры

MenuStåle: Tilfreds trods nederlag

Europa League

FC Københavns cheftræner, Ståle Solbakken, var tilfreds med sine spilleres præstation på trods af et 2-0-nederlag til CFR Cluj sent i går aftes i Europa League.

Da de danske mestre fra FC København ikke fik kvalificeret sig til den fornemmeste klubturnering, Champions League. Efter at have blevet slået ud af APOEL fra Cypern i sidste kvalifikationsrunde, måtte københavnerne tage til takke med en plads i Europa League.

Netop Europa League-gruppespillet startede i går med de første kampe nogensinde i den nye turnering.

I løvernes første kamp stod de overfor CFR Cluj fra Rumænien. Kampen endte som bekendt 2-0 til rumænerne, men alligevel var FCK’s norske cheftræner, Ståle Solbakken, generelt tilfreds med kampens forløb og spillernes præstation.

”Jeg er generelt tilfreds med indsatsen, og vores præstation er i perioder OK, men vi er ikke skarpe nok i de afgørende situationer,” sagde cheftræner Ståle Solbakken efter kampen og tilføjede:

“Vi har ikke marginalerne i øjeblikket, hvor de f.eks. scorer lige efter N’Doye har haft en stor chance, hvor bolden smutter fra ham i helt fri position. Santin har også et godt hovedstød, kort inden de øger til 2-0. Men når det er sagt, så har de stadig flere chancer end os, og vi skal ikke have ondt af os selv. I aften er vi nogle procent fra det niveau, vi gerne vil være på.”

”Santin har også et godt hovedstød, kort inden de øger til 2-0. Men når det er sagt, så har de stadig flere chancer end os, og vi skal ikke have ondt af os selv. I aften er vi nogle procent fra det niveau, vi gerne vil være på,” fortalte Solbakken til FCK’s hjemmeside og fortsatte:

”I 1. halvleg var der få chancer til begge hold, og det var meget stillingskrig fra begge sider. Kampen begyndte efterhånden at sætte sig på den måde, vi gerne ønskede, og hvis N’Doye får tæmmet den gode bold i dybden fra Vingaard, så er han helt alene med keeperen. Men det går ikke vores vej i øjeblikket, og vi skal kæmpe hårdt for det at komme til scoringer.”

Næste opgave for københavnerne er søndagens hjemmekamp mod SAS Ligaens bundprop, Randers FC.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu