Наши партнеры

MenuStåle: Spillerne har en stærkt psyke

Dansk fodbold

FC Københavns cheftræner, Ståle Solbakken, var meget glad efter gårsdagens store sejr på 4-1 mod FC Midtjylland på udebane. Han mener, at spillerne blandt andet udviser en stærkt psyke.

“Vi starter kampen godt, og vi afslutter kampen godt, og vi holder et flot og højt niveau over alle 90 minutter. Vi veksler godt mellem at holde i bolden og spille kontra, og så er vi gode til at spille i længderetningen i dag, hvor vi tidligere har spillet for meget på tværs. Vi har nogle lidt andre typer på holdet i dag, hvor vi var tvunget til at lade Santin stå over, og hvor Grønkjær heller ikke havde kunnet spille for fuld kraft,” fortæller Ståle til klubbens hjemmeside og uddyber:

“Vi har ellers valgt at bygge videre på de to og Ailton, som i slutningen af foråret fejede al modstand til side, for det er vigtigt at have dem helt oppe i gear, hvis vi skal klare os godt ude i Europa. Med Vingaard og N’Doye er vi måske ikke så hurtige, som når de andre er med, men vi får mere pasningsspil, og det sad perfekt i dag på den hurtige bane.”

FC Midtjylland fik reduceret efter 29 minutters spil ved Danny Olsen, men cheftræneren er meget tilfreds med spillernes professionelle måde at håndtere hjemmeholdets scoring til 1-2 på.

“Det var en ærgerlig reducering, men den viste mig, at vi er meget stærke psykisk, for spillerne kører bare videre som om intet var hændt, så Midtjylland får ikke den gevinst ud af det, som de nok havde håbet på,” slutter Ståle Solbakken.

Læs også:

Sikker sejr til FCK over MidtjyllandKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu