Наши партнеры

MenuStåle søger offensive forstærkninger

Dansk fodbold

Når FCK-træner Ståle Solbakken snakker om nyindkøb i sommerpausen, er der tydelig prioritering på de offensive krafter. Således fortæller han til B.T., at FCK vil forsøge at sikre sig offensive forstærkninger til næste års SAS Liga.

FCK har igennem denne sæson været beskyldt for at have spillet kedelig fodbold. Ikke desto mindre har københavnerne scoret syv mål på tre kampe, da man først besejrede mesterskabskonkurrenten AaB med 4-0, før man i gårsdagens kamp vandt 3-0 over netop nedrykkede Viborg.

Trods de flotte offensive takter i de seneste kampe, er det med de offensive forstærkninger i sigtekornet, når sommerindkøbene skal laves i hovedstaden.

“Som udgangspunkt ser det godt ud for os i det defensive. Men Marcus Allbäck mister vi jo, og Michael Silberbauer hænger også i en meget tynd tråd, så det er mere længere fremme på banen, at vi kigger på nye spillere. Vi diskuterer jævnligt, hvad vi kan gøre,” siger Ståle Solbakken ifølge B.T.

Han pointerer desuden, at han nødigt vil være foruden de to spillere, der ifølge ham er ægte ledertyper, som kan blive svære at støve op på transfermarkedet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu