Наши партнеры

MenuStåle: De skal nok komme videre – ligesom jeg gjorde

Andet fodbold

Ståle Solbakkens tidligere klub, Lillestrøm skal nok komme ud af deres sportslige krise, mener Ståle, som samtidig roser FCK’s ledelse.

Lillestrøm har fået en skidt start på Tippeligaen og ligger efter weekendens runde nummer chok med to point for fem kampe.

Den dårlige start har fået den norske presse til at spekulere om Lillestrøms træner, Tom Nordli, skal fyres og som afløser nævnes netop Ståle, men det afviser Ståle.

”Jeg synes ikke, at udtalelserne var så gode, i forhold til at han så sætter spørgsmålstegn ved det som sker i klubben. Det er jo på mange måder uheldigt, men man må regne med, at der opstår spekulationer i klubber, det har jeg jo også selv været et offer for, men det var med en stærk og klar klubledelse,” siger Solbakken til VG.

Lillestrøms sportschef, Jan Åge Fjørtoft, undrer sig dog over at Ståle blander sig i klubben på den måde.

”Det ønsker jeg ikke at kommentere, men det er interessant at se, at Ståle har tid til det. Jeg troede han havde nok at gøre i København,” siger Fjørtoft.

Ståle er dog sikker på, at Oslo-klubben nok skal komme ud af deres krise, ligesom Ståle kom det med FCK.

”De har deres lille krise, akkurat som jeg har haft min. Men jeg har stor tiltro til holdet, og hvis de kommer i gang med at få nogle point mod Viking og Rosenborg, så er det jo allerede vendt,” slutter Solbakken.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu