Наши партнеры

MenuSpurs tog point fra United

Engelsk fodbold

Tottenham og Manchester United mødtes her til aften i Premier League, og kampen bød på intensitet og underholdning. Opgøret endte dog uden scoringer, 0-0.

Tidligere på dagen spillede både Arsenal og Liverpool uafgjort, og dette skulle Manchester United forsøge at udnytte, da de mødte Tottenham på udebane.

Første halvleg var en livlig affære, der blandt andet bød på en god mulighed til Luka Modric. Det var Zokora, der sendte en bold ind fra højre side, og inde foran mål kom Modric til og fik headet på mål. Bolden strøg dog lige forbi målhjørnet. Manchester United var heller ikke uden muligheder, men første halvleg endte uden scoringer.

I anden halvleg startede begge hold igen ud i et hektisk tempo, og efter otte minutters spil scorede Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo. Dommeren havde dog fløjtet for frispark, da han mente, at Ronaldo havde brugt hånden til at tæmme bolden, og scoringen blev dermed ikke godkendt.

David Bentley havde et godt forsøg direkte på frispark, men Edwin van der Sar fik pareret bolden. Kampen bød på flere chancer til begge hold, men den underholdende forestilling bød ikke på nogen scoringer. Dermed sluttede det hele 0-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu