Наши партнеры

MenuSporting slog Basel med 2-0

Champions League

Sporting Lissabon hentede som forventet en sejr på egen grund, da underlegne FC Basel kom på besøg fra de koldere dele af Europa. Det blev dog ikke med en stor margin, at portugiserne vandt.

Det var de små marginaler der skilte en trist uafgjort fra vigtige tre point i aftenens kamp mellem FC Basel og Sporting Lissabon, der onsdag slog hovederne sammen i Champions League. Ingen af de to mandskaber virker som reelle trusler til 1/8-finalerne, hvorfor kampen om UEFA Cup-pladsen er intensiveret i disse direkte opgør mellem de to.

Det var fra starten af Sporting Lissabon, der sad på spillet og dominerede. Efter tretten minutter var der dog end ikke faldet nævnværdige chancer til hverken den ene eller anden side. Efter 40 minutter var der end heller ikke her faldet en scoring, selvom Sporting sad på hele 60 % af boldbesiddelsen. Schweizerne holdt sig godt i kampen, selvom de ikke præsterede noget specielt offensivt. De to hold gik til pause med 0-0.

Efter pausen kom forløsningen for portugiserne, der desperat havde søgt målet i hele første halvleg – uden held. Scoringen faldt efter 55 minutter, da Romagnoli scorede for hjemmeholdet. Om det var med vilje eller ej vides ikke, men det så godt ud, da Romagnoli nettede ved at sparke bolden ind på en modspiller, hvorefter læderklatten i en blød bue gik i mål.

Slutteligt slukkede og lukkede Derlei kampen, da han med blot tre minutter igen nettede endnu et af sine mange mål i den grønhvide trøje. Portugiserne går fra banen som vindere, da de ondsag besejrede Basel med 2-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu