Наши партнеры

MenuSporting sikrede avancement i Schweiz

Champions League

Basel havde allerede udspillet sin chance i Champions League, men Sporting Lissabon var tvunget til point, hvis Shaktar fik alle tre point i Barcelona.

Sporting Lissabon var tvunget til point ude mod Basel, hvis Barcelona ikke formåede at få point hjemme mod ukrainske Shaktar. Sporting gjorde dog deres arbejde, da de efter 19 minutter bragte sig i front ved Yannick Djalo, der kastede sig frem til et indlæg fra Marat Izmailov.

Basel var dog det hold, der havde flest skud på mål, men igen af dem tvang Sporting-målmand, Tiago Ferreira, til at hente den ud af nettet. Det kostede dog også for det schweiziske mandskab, der dog ikke kunne bruge kampen til ret meget, da de allerede inden opgøret havde udspillet deres chance efter kun et point i de første fem gruppekampe.

Sporting Lissabon kørte også sejren hjem på udebanen, hvor Basel var holdet med klart mest spil. Selvom Basel havde bolden meget i løbet af de 90 minutter, kunne de ikke bryde igennem det portugisiske forsvar, der holdt stand, og dermed kunne gå fra banen velvidende om, at de var gået videre fra puljen med sejren.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu