Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Spanske Treble-vindere byder på brasilianer - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuSpanske Treble-vindere byder på brasilianer

Spansk fodbold

De spanske mestre, cup- og Champions League-vindere fra Barcelona har budt på den unge brasilianer Keirrison. Det meddeler spillerens klub, Palmeiras.

Barcelona er blevet sat i forbindelse med med alt fra Inter-spilleren Zlatan Ibrahimovic til Bayern Münchens Luca Toni, men nu reagerer catalanerne i stedet på en ung brasilianer.

Keirrison har siden 2007 bombet løs i hjemlandets bedste liga, og har så sent som i år skiftet Coritiba ud med det større Palmeiras, men nu hvor Barcelona har tilbudt 110 millioner kroner for den tyveårige angriber, kan han være på vej væk igen.

“Keirrison vil ikke komme i betragtning til søndagens kamp mod Santos. Han vil ikke spille, indtil der foreligger en afklaring på hans situation,” skriver Palmeiras på klubbens officielle hjemmeside.

Avisen Sport har allerede spekuleret i at Barcelona udelukkende vil købe Keirrison for at lade ham indgå i en byttehandel med Valencia, der sender David Villa til Catalonien.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu