Наши партнеры

MenuSpanske-medier: Capello er færdig i Real

Spansk fodbold

Både de spanske og italienske medier, mener at vide, at Fabio Capello allerede har fået nok af Real Madrid.

Det er en spansk radio som hævder, at Capello allerede har afleveret sin opsigelse, på et møde med klubpræsident Calderon, men disse rygter blev straks afvist på pressemødet her til aften.

Der har i en længere periode manglet stabilitet i Real Madrids trup, og holdet har ikke spillet overbevisende i denne sæson, det seneste skuffende resultat var mod Real Betis, da kampen endte 0-0.

Derfor skulle Champions League kampen mod Bayern München blive Capellos sidste, det vil betyde at José Miguel González Martín del Campo, også kendt som ‘Michel’, vil skulle styrer holdet, når de i weekenden skal spille lokalopgør mod Atletico.

“Bestyrelsen kender ikke til nogen afskedsbegæring fra Capello, og vi er meget overraskede over de historier, der cirkulerer i medierne,” sagde klubbens talsmand til de internationale nyhedsbureauer ifølge Politiken.dk.

“Den slags er næppe gavnlig for opladningen til en så vigtig kamp som den i morgen,” sagde talsmanden.

Ifølge oplysningerne fra radiostationen, La Cope, satser de på at afløsen for Capello fra næste sæson, vil blive Getafes nuværende træner, Bernd Schuster.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu