Наши партнеры

MenuSpanien – Tyskland endte i nulløsning

Andet fodbold

Spanien og Tyskland tørnede i aften sammen i gruppe B ved U21-EM. Duellen endte uden vinder, og det kunne spanierne stille sig bedst tilfredse med.

Tidligere i aften åbnede England U21-EM med en 2-1-sejr over Finland, og satte sig dermed på førstepladsen i gruppe B. To og en halv time efter startfløjtet til dén kamp, gik Spanien og Tyskland, de to andre hold i gruppe B, på banen til deres første kamp i turneringen.

De to hold, som er med i det brede felt af favoritter til at snuppe den samlede sejr i turneringen, skulle lige føle hinanden an i det første lille kvarter, men derefter var det generelt en livlig første halvleg.

Kampens første deciderede kæmpechance kom efter 30 minutter, da spaniernes midterforsvarer Torrejón, der til daglig spiller i Espanyol, kanonerede et hovedstød på overliggeren efter et hjørnespark.

Første halvleg sluttede målløs, og holdene væltede da heller ikke i chancer, men alligevel kunne der godt have været gang i måltavlen før pausen. Få sekunder før der blev fløjtet til pause, havde tyskernes lille vævre midtbanespiller Marko Marin nemlig et farligt forsøg, som strejfede ydersiden af stolpen, før den strøg til målspark

Efter pausen var det et tysk hold som styrede kampen, og især Mesut Özil drev gæk med spaniernes forsvar, som han i øvrigt også havde gjort før pausen. Özils gode spil mundede også ud i tyskernes største chance indtil dette tidspunkt, da netop Özil efter et drev fremad, med en flad aflevering fandt Dejagah, der i fri position i feltet placerede bolden omtrent en meter over mål.

Werder Bremens Mesut Özil var generelt kampens store oplevelse. Den 20-årige tysker, som er af tyrkisk afstamning, udnyttede sin hurtighed og skarpe driblinger fra sin position fra højrekanten, og kom frem til adskillige gode oplæg.

Efter godt 60 minutters spil kom Özil selv frem til en stor chance, da et spansk forsvarskoks betød, at Dejagah kunne finde Özil i feltet. Özils træk uden om Asenjo i det spanske mål blev dog for skarpt og upræcist, og Asenjo kunne parrere afslutningen over mål.

Med ni minutter igen af kampen burde Özil have fuldendt en flot præstation med et mål, men han forsømte en gigantmulighed efter at have snydt den spanske offsidefælde.

Kampen endte uden mål, og det var uden tvivl spanierne der burde være mest tilfredse med det resultat. Tyskerne havde chancerne, men udnyttede dem ikke. Dermed bevarer England deres førsteplads i gruppe B.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu