Наши партнеры

MenuSpanien risikerer EM-udelukkelse

EM 2008

Hvis ikke regeringen i Spanien stopper med at blande sig i sportens anliggender, kan det koste nationen den EM-billet, som landet ellers har sikret sig.

I Spanien kræver regeringen, at de idrætsforbund, der ikke har kvalificeret sig til OL i Beijing, skal vælge en ny bestyrelse inden sommeren. Dette falder ikke i god jord i FIFA, som nu truer med, at smide det spanske landshold ud af EM, der spilles til sommer, hvis ikke regeringen stopper med at blande sig.

”Enten bliver den spanske regering ansvarlig for, at der ikke længere vil blive spillet international fodbold i Spanien, eller også må de acceptere de internationale regler om hvor vidt man kan blande sig i idrætsforbundenes valg,” siger FIFAs præsident Sepp Blatter ifølge den spanske avis Marca.

Hvis udelukkelsen skulle blive en realitet, vil nummer tre i kvalifikationsgruppen formentlig blive inviteret i stedet. Det er Nordirland, der sluttede som nummer tre, efter de slog Danmark den 17. november og overtog tredjepladsen i kvalifikationsgruppe F.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu