Наши партнеры

MenuSpanien nærmere exit i U21-EM

Andet fodbold

Her til aften skulle en storkamp mellem Spanien og England stå. Begge mandskaber er favoritter til at komme langt i turneringen, men Englands offensiv skulle vise sig at være mere effektiv end Spaniens. Englænderne vandt 2-0 på mål af Campbell og Milner.

Spanien kunne med en sejr i dag få et særdeles godt udgangspunkt, inden mandagens brag mellem Tyskland og England, der er de andre faretruende hold til at stikke af sted med de livsvigtige semifinale-billetter.

Kampen startede med store muligheder i begge ender, og englændernes Nedum Onuoha var tæt på at skovle bolden ind i eget net efter et lille kvarters spil. Han kunne takke målmand Hart for, at han ikke blev noteret for kampens første scoring i den forkerte ende.

Efter en halv times spil skulle tilskuerne få endnu mindre at juble over, da begge hold efterhånden stod meget solidt. Derfor opstod kampens største chance ud af ingenting, da James Milner blev nedlagt af Javi Garcia, som til hverdag slår sine folder i Real Madrid.

Aston Villa-kantspilleren Milner ville selv eksekvere straffesparket, og det skulle vise sig at være en dårlig beslutning. Spaniens keeper, Sergio Asenjo, tog nemlig skuddet, men Milner skulle vise sig at få revanche i anden halvleg.

Da kampen var 67 minutter gammel fik englænderne endelig hul på bylden. Det var Tottenham Hotspur-lejesvenden Fraizer Lee Campbell, som var skarpretteren. Indskiftede Campbell udnyttede en forsvarsfejl, og da han stod overfor målmand Asenjo, var han sikkerheden selv. Dermed bragte England sig foran med 1-0.

Seks minutter senere fik Milner endelig noget oprejsning. Den indskiftede Arsenal-vidunderdreng, Theo Walcott, tog et langt ryk på venstrekanten, og spillede derefter bolden videre til Milner, der prikkede bolden ind i nettet til slutresultatet 2-0.

Milner fik med otte minutter tilbage af kampen et gult kort, hvilket betyder, at han ikke er med i den sidste gruppespilskamp mod Tyskland.

Spaniens nederlag placerer dem på tredjepladsen, hvor de har tre point op til Tyskland på andenpladsen. Derfor skal de sætte deres lid til, at England besejrer tyskerne i deres sidste kamp mandag, mens Spanien ligeledes skal vinde deres kamp mod bundholdet Finland, som også afvikles mandag klokken 20:45.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu