Наши партнеры

MenuSpalletti: Et smertefuldt nederlag

Champions League

AS Romas cheftræner Luciano Spalletti lagde ikke skjul på sin store skuffelse efter kampen. Spalletti havde regnet med, at romerne ville vinde straffesparkskonkurrencen mod Arsenal, men sådan gik det som bekendt ikke.

I Champions League-ottendelsfinalen mellem Arsenal og AS Roma i går, skulle holdene ud i straffesparkskonkurrence, eftersom holdene ikke fik afgjort kampen i den resterende spilletid.

AS Roma endte med at trække det korteste strå, og dermed vandt Arsenal straffesparkskonkurrencen, og fik videre adgang i turneringen. Romernes cheftræner, Luciano Spalletti, var slukøret efter kampen.

”Det var et smertefuldt nederlag, men spillerne kan være stolte af dét, som de leverede i den ordinære kamp og i den forlængede spilletid. En afgørelse på straffespark er ond. Det ved man,” udtalte Luciano Spalletti ifølge UEFA’s hjemmeside.

”Vi havde dog forberedt os på, at det kunne ende med netop straffesparks-konkurrence. Og jeg ventede bevidst til det sidste med min sidste udskiftning. Jeg ville sætte Vincenzo Montella ind, fordi han netop er god til straffespark,” tilføjede Luciano Spalletti.

”Jeg indrømmer gerne, at jeg faktisk troede, at vi ville en straffesparks-konkurrence, for jeg syntes, at vi havde fortjent det. Jeg kan bebrejde spillerne noget. De gjorde, hvad de kunne. Vi manglede bare lidt held,” tilføjede Roma-træneren.

Læs også:

Arsenal videre efter nervepirrende affæreKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu