Наши партнеры

MenuSoldado truer Real Madrid med exit

Spansk fodbold

Real Madrids angrebstalent, Roberto Soldado, kræver at han får spilletid på førsteholdet inden december, hvis dette ikke sker, vil han væk fra klubben, når transfervinduet atter åbner.

I sidste sæson var Real Madrids lovende angrebstalent, Roberto Soldado udlånt til Osasuna. Ved hjælp af fuld spilletid kunne Soldado genfinde sin topform og nette hele 14 gange i sin tid i klubben.

Soldado vendte i sommerpausen tilbage til kongeklubben med blod på tanden, og glædede sig til at slå igennem i klubben, men dette ønske blev dog ikke opfyldt, for virkeligheden blev en anden.

Selvom spanieren har fået forlænget sin kontrakt til 2012, samtidig med at han har fået det gyldne nummer 9 på ryggen, lader det ikke til, at en startplads er lige om hjørnet. Der er stor konkurrence om pladserne, hvor spillere som Ruud van Nistelrooy, Raúl og Robinho, Arjen Robben og Gonzalo Higuaín udover Soldado også kæmper for spilletid.

Den bagerste plads i køen er angriberen naturligvis ikke tilfreds med, derfor overvejer han nu sin fremtid i klubben.

”Det er klart, at hvis jeg ikke er tilfreds til december, vil jeg gå til klubbens ledelse og bede dem om at planlægge min afgang. Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg løb en risiko ved at blive i Real Madrid, så nu må vi se. Det er i hvert fald bedre at sidde uden for i seks måneder end 12,” udtalte Roberto Soldado ifølge Tipsbladet.dk.

”Hvis vi kommer til december, og jeg stadig ikke spiller overhovedet, håber jeg på at komme væk. Jeg vidste, at det ville være svært at få spilletid lige med det samme, og foreløbig må jeg bare arbejde hårdt hver dag og have en smule tålmodighed,” erkendte Soldado.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu