Наши партнеры

MenuSolbakken: Vi kigger på offensiv forstærkning

Dansk fodbold

Den danske storklub, FC København, har ikke markeret sig som tophold under transfervinduet, men cheftræner Ståle Solbakken fortæller, at man er ude efter en række offensive forstærkninger.

”Vi har mistet Allbäck og Silberbauer, og der går nok et stykke tid, før vi ser Grønkjær igen. Det er to profiler, som er væk, mens den tredje sandsynligvis er ude i et stykke tid. Der er ingen tvivl om, at vi kigger på de to forreste kæder, angreb og midtbane. Vi kigger hele tiden efter spillere på markedet. Det ville være mærkeligt, hvis der ikke skete noget denne sommer. Men det er ikke noget nemt marked at arbejde på,” udtaler Solbakken til sporten.dk.

Alt imens københavnerne endnu ikke har haft den store tegnepung fremme, så har ligarivalerne fra FC Midtjylland netop betalt et tocifret millionbeløb for OB’s Jonas Borring, hvilket Solbakken vurderer som alvor konkurrence til Løverne på transfermarkedet.

”Det er et tegn på, at flere og flere klubber i Skandinavien har mange penge. FC Midtjylland har også solgt nogle spillere, og der er rimelig stor konkurrence på markedet. Der er flere og flere aktører, der kan konkurrere med FC København på enkeltspiller.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu