Наши партнеры

MenuSolbakken: Jeg er utroligt ked af det

Champions League

Skuffelsen er enorm hos alle i og omkring FC København, der i aftes tabte 1-3 på udebane til APOEL Nicosia og dermed går glip af Champions League. Træner Ståle Solbakken påtager sig ansvaret for nederlaget og forsøger at se fremad.

FC Københavns træner, Ståle Solbakken, har svært ved at skjule sin skuffelse efter indsatsen i Cypern, hvor især første halvleg blev et regulært mareridt. Solbakken siger til FC Københavns hjemmeside:

”Jeg er utroligt ked af det på spillernes og fansenes vegne og alle implicerede omkring holdet. Vi vidste godt, hvad der ventede os, og lige nu kan jeg ikke forklare, hvorfor vi ikke kan stå imod presset. Vi fungerer simpelthen dårligt som hold i indledningen, hvor vi netop skulle have haft ro på kampen. Og når de så scorer på deres første chance, kommer de for alvor i gang. Men alle målene er unødvendige i den forstand, at vi begår slemme begynderfejl i defensiven.”

Selv om københavnerne ovenpå nederlaget får drøje hug for præstationen, viste de indimellem gode takter. Men når det endelig lykkedes at komme til store chancer, stod den stærkt spillende målmand Chiotis i vejen. Alligevel mener Ståle Solbakken, at hans mandskab skulle have været stand til at slå APOEL Nicosia:

”Efter pausen kommer vi godt igen, og det er næsten spil til et mål resten af kampen, og vi skaber også en del chancer mod deres keeper, men han står jo fremragende. Men jeg har egentlig ikke lyst til at analysere nærmere på det lige nu. Det her var et hold, vi skulle have slået ud, og jeg har en dårlig smag i munden over det her. Det er i sidste ende mit ansvar.”

Ståle Solbakken forsøger nu at se fremad mod den vanskelige kamp, der venter på søndag i den hjemlige SAS Liga, nemlig hjemmekampen mod Brøndby IF.

”Ja, nu må vi rejse os til Brøndby-kampen. Alles drøm er knust, og det lægger selvfølgelig et voldsomt pres på alle omkring holdet, og vi vil de næste par dage også få velfortjente hug for ikke at have elimineret APOEL. Men det må vi håndtere, og så må vi op på hesten igen. Brøndby er måske en meget god kamp at starte på, men vi ville klart hellere forberede os til kampen som Champions League-deltagere. Når skuffelsen har lagt sig, vil vi også kunne glæde os over deltagelsen i Europa League, men lige nu er det ikke nogen trøst.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu