Наши партнеры

MenuSørensen tvunget væk fra Aston Villa

Engelsk fodbold

Thomas Sørensens manager i Aston Vila, Martin O’Neill, har fået den danske landsholdskeeper til at ville finde en ny arbejdsgiver til sommer.

Da Thomas Sørensen i starten af sæsonen måtte se pladsen som første valg taget i hans engelske klub, Aston Villa, forlød det at det var grundet spillemæssige årsager. Denne forklaring har den danske landsholdsmålmand dog aldrig fået bekræftet af hans manager Martin O’Neill.

”Jeg synes slet ikke mine præstationer bør resultere i, at jeg ryger helt ud af truppen. Der må være nogle andre faktorer. Om det er min person, har jeg ikke fået en forklaring på. I sidste ende håber jeg, at han vælger mig fra som fodboldspiller og ikke på grund af personlige årsager. Men det virker måske ikke helt sådan,” fortalte Sørensen til 24timer.

”Han har aldrig talt med mig, og pludselig henter de en ny målmand mens jeg er skadet, uden at give mig en forklaring. Min udtalelse har ikke noget med kritik at gøre. Det var bare en beskrivelse af situationen, men han ville ikke høre på min forklaring. Jeg forsøgte at tale med ham, men det ville han ikke høre på,” sluttede Sørensen.

Thomas Sørensen kan dog trøste sig med, at han fortsat er første valg på det danske landshold, der lørdag skal møde Nordirland.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu