Наши партнеры

MenuSøren Christensen forlænger med FC Nordsjælland

Dansk fodbold

På trods af sine kun 23 år har Søren Christensen allerede fået masser af rutine hos FC Nordsjælland. I dag meddeler klubben, at hans kontrakt med klubben er blevet forlænget.

Søren Christensen har spillet næsten 100 officielle kampe for FC Nordsjælland samt over 50 U-landskampe for Danmark. Klubbens sportschef, Jan Laursen, er derfor glad for at kunne forlænge samarbejdet og siger til klubbens hjemmeside:

”Søren er en af den slags spillere, som vi gerne vil udvikle i FCN. Lærevillig, ydmyg og talentfuld. Han har kæmpet sig ind på holdet gennem benhårdt arbejde og stor ærgerrighed. Vi har brug for folk, der gennem deres handlinger viser, at de virkeligt vil gøre alt for at forbedre sig og dermed hjælpe FCN op i tabellen. Og derfor har vi også været meget imødekommende for at få Sørens underskrift hurtigt på plads. Alle i klubben har stor tiltro til, at Søren går en stor sæson i møde, og alle glæder sig over, at vi med den nye aftale er kommet endnu et skridt på vejen mod at sikre kontinuitet i FC Nordsjælland.”

Søren Christensen selv er naturligvis også glad for forlængelsen og ser frem mod de kommende sæsoner:

” Jeg er meget glad for at forlænge min kontrakt i FC Nordsjælland. Jeg har det jo enormt godt her i klubben, og jeg er sikker på, at jeg fortsat vil kunne udvikle mig her. Og så står vi foran en spændende tid de næste sæsoner, som jeg glæder jeg mig til at være en del af. Jeg håber og tror på, at jeg kan være med til at løfte niveauet for holdet og klubben.”

Søren Christensen kom til FC Nordsjælland for tre år siden. Kontrakten er blevet forlænget, så den løber 3,5 år frem i tiden.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu