Наши партнеры

Menu



SønderjyskE ydmygede FCK med 5-0

Dansk fodbold

SønderjyskE leverede en pokaloverraskelse af de helt store, da de hjemme i Haderslev besejrede de forsvarende pokalvindere FC København med hele 5-0 efter der stod 3-0 ved pausen.

Fra kampens start var det tydeligt, at SønderjyskE troede på at der kunne ske endnu en pokaloverraskelse, specielt efter at Vejle i går besejrede Brøndby med 1-0. Det var tydeligt at SønderjyskE ville mere end FCK, der blandt andet stillede op med Nicklas Jensen fra kampens start.

Johnny Thomsen bragte hjemmeholdet i front efter en halv time, da FCK-forsvaret blev snydt af en lang bold op langs kanten. Bolden blev derefter sendt bagud til Thomsen, som via Hjalte Bo Nørregaard havnede i målet til en 1-0-føring.

Blot syv minutter stod der 2-0 til SønderjyskE på måltavlen. Nicolaj Agger fik generet FCK-forsvaret så meget efter et indlæg fra Mads Jessen, at ingen kunne forhindre at bolden trillede i mål.

FC København havde et par chancer for at komme tilbage i kampen, men specielt tjekkiske Libor Sionko, som for en gangs skyld startede inde, var flittig til at misbruge chancer. I stedet gjorde Rasmus Hansen det til 3-0 kort tid før pausen, efter at han sparkede bolden i mål fra 30 meters afstand og der så Johan Wiland ikke helt heldig ud i FCK-målet.

I pausen reagerede Ståle Solbakken straks på stillingen. Han tog tre spillere ude i Peter Larsson, Ailton Almeida og Martin Vingaard. Ind kom Atiba Hutchinson, Cesar Santin og Jesper Grønkjær, men de kunne ikke forhindre FCK i at komme yderligere bagud.

Med omkring en halvtime igen modtog SønderjyskE’s lejesvend Nicolaj Agger bolden tæt på midtercirklen og begyndte at tage et løb fra af banen. FCK’s forsvar blev ved med at bakke og det udnyttere Agger til at fyre et projektil op imod det ene målhjørne, hvor bolden i sidste ende havnede til stillingen 4-0.

Ydmygelsen af københavnerne blev fuldendt, da SønderjyskE’s Søren Frederiksen gjorde det til slutresultatet 5-0 kort før tid. Dermed er sønderjyderne klar til kvartfinalen i pokalturneringen. Hvem SønderjyskE møder i kvartfinalen bliver afgjort fredag, hvor de kan læse hvem der møder hinanden på TotalBold.dk.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu