Наши партнеры

MenuSønderjyskE overlever efter uafgjort

Dansk fodbold

Der var lagt op til en nervepirrende affære, da SønderjyskE skulle forsøge at tage point fra Esbjerg og dermed sikre sig endnu en sæson i SAS Ligaen. Det blev en intens kamp, der endte 1-1, og dermed er sønderjyderne også at finde i den bedste danske række i næste sæson.

Der var på forhånd lagt op til spænding, nervøsitet og intensitet for SønderjyskE´s tilskuere, idet klubben med blot et enkelt point mod Esbjerg i dag kunne redde sig fra nedrykning på bekostning af AC Horsens. Og det var lige præcis, hvad klubben formåede mod Esbjerg, der ikke havde noget at spille for.

SønderjyskE fik den bedst tænkelige start, da Sölvi Ottesen allerede efter fire minutter headede bolden ind bag Lars Winde efter et hjørnespark.

Esbjerg svarede dog hurtigt igen, da de efter tolv minutter gentog SønderjyskE´s scoring. På et hjørnespark kom Gunnar Heidar Thorvaldsson godt i vejret og fik udlignet til 1-1 i en situation, hvor hjemmeholdets forsvar ikke så godt ud.

Efter 25 minutter mente sønderjyderne, at de blev snydt for et straffespark. Fabricius blev fældet i feltet, men dommer Peter Rasmussen valgte i stedet at svinge det gule kort for film.

Ti minutter senere var Thorvaldsson tæt på at score sit andet mål, da han igen kom til et hovedstød. Denne gang var heldet dog med SønderjyskE, da bolden prellede af på overliggeren.

Kort før pausen fik Fabricius en stor mulighed, da målmand Lars Winde var på skovtur. Desværre var hans første berøring ikke god nok, og han fik derfor ikke sendt bolden i det tomme mål.

Fra anden halvlegs begyndelse satte SønderjyskE sig på midtbanen, og det var tydeligt, at de havde i sinde at vise berettigelsen i at være i den bedste danske række. Tempoet gik efterhånden af kampen, men intensiteten var høj, da det uafgjorte resultat ville betyde endnu en sæson for SønderjyskE i SAS Ligaen.

Da kampen blev fløjtet af og overlevelsen var en realitet, jublede SønderjyskE´s spillere, trænere og fans da også, som havde de vundet det danske mesterskab. Redningen kommer ovenpå en god stime på seks kampe uden nederlag, hvilket faktisk er ny klubrekord.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu