Наши партнеры

MenuSønderjyskE lejer colombianer

Dansk fodbold

Til næste sæson vil SønderjyskE igen være i den bedste danske række, og nu forstærker de sig så med en spiller, der tidligere har skrevet historie i klubben. Spilleren er den colombianske angriber John Jairo Mosquera.

Når et hold rykker op til en ny række, er det for det meste en sandsynlighed, at forstærkende handler vil blive indgået. Således har SønderjyskE også forstærket sig, her med hensyn til angriberen John Jairo Mosquera

Han er nemlig blevet lejet for hele næste sæson, hvorfor Superligaen endnu engang kan stifte bekendtskab med colombianeren. Det er nemlig ikke første gang, han er her i Danmark, såvel som det ikke er første gang han er hos SønderjyskE. Sidste gang klubben var i Superligaen, havde de nemlig også Mosquera i truppen.

”Ja, det kan jeg bekræfte. Det skulle være på plads, og det er selvfølgelig dejligt. ‘Moski’ er en rigtig god spiller. Stor, stærk og hurtig, så jeg vil mene, at han bør blive en markant forstærkning,” forlyder det fra kunsport.dk, at SønderjyskEs sportschef, Jacob Gregersen, har sagt til Jydske Vestkysten i forbindelse med handlen.

Dette er SøndejyskE anden tilføjelse til holdkortet, men sportschefen er ydermere bevidst om, at truppen skal udvides yderligere. Dog er han klar over, at klubben ikke er den mest attraktionsrige af slagsen.

“Jeg vil gerne, men jeg må indrømme, at en klub som vores ikke kan være med, når de store går ud og handler. Vi må tage, hvad der er tilbage, men det var vi klar over i forvejen. Så jeg hyler ikke, men det er vanskeligt lige nu,” har Jacob Gregersen også sagt til Jydske Vestkysten, men han gjorde dog også medierne klar over at yderligere forstærkninger er nødvendige.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu