SønderjyskE i knæ efter stort nederlag

SønderjyskE’s muligheder for også at spille SAS Liga-fodbold i næste sæson svinder langsomt ind. Med aftenens 3-0-nederlag til AGF, får sønderjyderne sværere ved at overleve.

SønderjyskE spillede stabilt i første halvleg, hvor holdet kom frem til en del store chancer. Blandt andre Rasmus Hansen og John Jairo Mosquera havde gode muligheder for at score for hjemmeholdet, men desværre var manglende skarphed samt AGF’s træværk i vejen. Derudover spillede Ken Ilsø endnu en gang en god kamp, hvor han var kreatør til mange chancer i offensiven.

AGF’erne fik imidlertid også nogle gode muligheder i første halvleg, hvor den høje Ole Budtz var placeret i angrebet igen, men først efter pausen fik udeholdet bolden i SønderjyskE’s mål.

I det 51. minut stod Peter Graulund for den første scoring i kampen, da han på et kontraangreb blev spillet fri i højre side og herefter afsluttede første gang. Han kunne, til stor glæde, se bolden stryge helt over i modsatte hjørne til 1-0.

Herefter kom sønderjyderne igen til enorme scoringsmuligheder, men de formåede ikke at omsætte dem til mål. AGF’s Graulund var dog fortsat ikke scoringsmæt for i aften. Han var hurtig på riposten efter Jakob Poulsens afslutning, hvor Henrik Ipsen blot kunne halvklare. Det var Graulunds scoring nummer otte i sine blot syv kampe.

Indskiftede Jeremiah White stod for kampens sidste scoring efter 76 minutter, hvor han med en skudfinte skabte den fornødne plads og derefter elegant placerede bolden i det lange hjørne til slutresultatet 3-0.

SønderjyskE-nederlaget betyder, at holdet fortsat ligger nummer 12 med blot 17 point på kontoen. De er fem point fra at komme over nedrykningsstregen. AGF’s sejr placerer dem på syvendepladsen med samme pointantal som Randers FC, nemlig 34.