Наши партнеры

MenuSønderjyskE fik et point i Silkeborg

Dansk fodbold

Silkeborg og SønderjyskE spillede her til eftermiddag 1-1 i SAS Ligaen efter en tempofyldt kamp, hvor Anders Østli og Peter Degn stod for scoringerne.

Før landskampspausen besejrede Silkeborg på hjemmebane OB med 4-1, mens SønderjyskE tabte 1-0 til oprykkerne fra HB Køge. Derfor var der lagt op til en opvisning fra Silkeborgs side, men sådan blev det langt fra.

Tilskuerne blev vidner til en tempofyldt start fra begge hold, og der var afslutninger i begge ender af banen. Silkeborg var dog ikke det hold, der kom foran først, da SønderjyskE efter 35 minutters spil tog føringen. Efter et hjørnespark dukkede den norske forsvarsspiller Anders Østli op, og han pandede sikkert sønderjyderne i front.

Den føring holdt dog kun fem minutter, hvor Silkeborg fik udlignet efter et langt indkast, der passerede helt hen til Rajko Lekic, der uselvisk lod bolden gå videre til en bedre placeret Peter Degn, der sikkert kunne banke bolden i kasse til 1-1.

I anden halvleg fik Silkeborg hurtigt overtaget, og især Silkeborg-topscorer Rajko Lekic var tæt på i flere omgange, og han havde blandt andet et skud på stolpen i anden halvlegs indledning.

I den anden ende var det Kenneth Fabricius, der var tæt på at bringe SønderjyskE i front. Her var Lasse Heinze i Silkeborg-målet dog i særklasse, og han måtte give flere fremragende redninger op.

Anden halvleg forblev dog målløs, og begge hold kan godt være tilfredse med et point efter en kamp, hvor der var rigeligt med chancer i begge ender.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu