Наши партнеры

MenuSønderjyskE-chok: Broe forlader klubben

Dansk fodbold

SønderjyskE’s karismatiske cheftræner, Carsten Broe, har valgt at forlade klubben med øjeblikkelig virkning, meddeler man her til eftermiddag.

SønderjyskE-cheftræneren levede op til målsætningen om at sikre holdet overlevelse i SAS Ligaen, men trods det flotte fremgang, har Carsten Broe valgt at forlade klubben.

Broe udtrykte klart, at han havde behov for yderligere penge, for at kunne forstærke truppen forud for næste sæson, men eftersom den sønderjyske ledelse ikke ville leve op til dette krav, valgte cheftræneren at stoppe samarbejdet.

”Carsten har ydet et fantastisk stykke arbejde i klubben gennem to år. Han har båret os fra Viasat divisionen til SAS-ligaen, og i det første år har han medvirket kraftigt til, at vi overlevede i SAS-ligaen. Han har skabt nogle yderst professionelle rammer omkring 1. holdet, som vi kan bygge videre på. Det er vi ham dybt taknemmelige for. Vi er derfor meget kede af det, men vi kan ikke indfri Carstens forventninger, så derfor må vore veje skilles,” fortæller sportsdirektør Jacob Gregersen til SønderjyskE’s hjemmeside.

Broe stod ved SønderjyskE-roret igennem to år. Klubben håber på, at man kan have fundet en afløser, inden træningen atter påbegyndes i slutningen af måneden.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu