Наши партнеры

MenuSønderjyskE besejrede FCN knebent

Dansk fodbold

SønderjyskE fik i dag tre velfortjente point på kontoen, da de mødte FC Nordsjælland hjemme i Haderslev.

Værterne fra SønderjyskE startede kampen bedst, og efter et par minutter var holdets store angrebsprofil, Ken Ilsø, tæt på at bringe holdet foran, efter at han fik serveret bolden fra Søren Frederiksen, men til stor ærgrelse for holdet, skød Ilsø forbi målet.

Efterhånden som kampen skred frem, kom FC Nordsjælland bedre med i opgøret, og fik også tilspillet sig en række muligheder, men ligesom tilfældet var for aftenens modstander, så ville bolden ikke ind over stregen i den første halvleg.

I anden halvleg kom Kenneth Fabricius på scoringstavlen, da han fik overlistet FCN’s keeper. Han modtog bolden i dybden fra Rasmus Hansen, og herefter skulle det vise sig at være en smal sag for Fabricius at lobbe bolden over Nenad Novakovic i FCN-målet til 1-0. FCN forsøgte at presse på for en udligning i kampens afsluttende fase, men denne kom aldrig.

Sønderjydernes 1-0-sejr betyder, at de ligger på ottendepladsen med syv point efter seks kampe, mens FC Nordsjælland ligger en plads over med et enkelt point mere.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu