Наши партнеры

MenuSønderjyskE ansætter 44-årig træner

Dansk fodbold

SønderjyskE har ansat 44-årige Carsten Broe som ny cheftræner, efter man i går fyrede Ole Schwennesen.

Efter gårsdagens fyring af cheftræner Ole Schwennesen, har SønderjyskE allerede den nye træner på plads. 44-årige Carsten Broe er manden, der skal føre SønderjyskE op i den bedste danske fodboldrække.

“Vi har fået mange spændende henvendelser fra både ind- og udland, men i Carsten Broe har vi valgt en mand, der kan tilføre os lige præcis de kvaliteter, vi skal bruge i arbejdet med at føre SønderjyskE det næste skridt op i dansk fodbold,” sagde sportschef Jacob Gregersen til klubbens hjemmeside.

“Carsten er en træner, der stiller meget store krav til sine spillere og sine omgivelser, og samtidig er han en meget dygtig talentudvikler. Vi har en række unge spillere, der står på spring, med et kæmpe potentiale, og derfor skal vi have en cheftræner, som kan skabe de resultater, en ambitiøs klub skal have – og samtidig være i stand til at forme fremtidens spillere,” fortsætter Gregersen.

Carsten Broe selv glæder sig til at starte jobbet som træner i Sønderjylland.

“Jeg har fulgt dansk fodbold tæt, og kan se, at der er et kæmpe potentiale både i og rundt omkring SønderjyskE, der har nogle meget spændende spillere både i sin A-trup og i de yngre årgange. Derfor er det en meget attraktiv klub, som jeg var interesseret i med det samme, da Jacob Gregersen ringede til mig,” sagde Broe til klubbens hjemmeside.

Carsten Broe har tidligere været cheftræner for FC Roskilde, Ølstykke og Nykøbing Falster Alliancen.Kommentér

2 kommentarer til “SønderjyskE ansætter 44-årig træner

  1. Mikkel Lasson siger:

    Vidste faktisk ikke, at han havde været træner for FC Roskilde. Tror faktisk heller ikke han har været det. Det er nemlig kun John "Tune" Christiansen og den nuværende træner Martin Jungsgaard, der har været træner i FC Roskilde. Måske har Carsten Broe været træner for RB 1906 inden det blev til FC Roskilde? 🙂

  2. AK siger:

    Okay…Du er jo ekspert i FC Roskilde..hehe……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu