Наши партнеры

MenuSønderjysk mental rutsjetur i Midtjylland

Dansk fodbold

SønderjyskE gæstede i dag FC Midtjyllands hjemmebane SAS Arena, hvor de havde alle odds imod sig, fordi de ikke havde vundet ti SAS Liga-opgør i træk. Men gæsterne leverede sensationen, trods et imponerende FCM-comeback.

Hjemmeholdet FC Midtjylland stod med favoritværdigheden, da de i dag fik besøg af SønderjyskE, som ikke havde vundet i deres seneste ti kampe, men midtjyderne fik en brag opvågning efter 32 minutter.

Værternes Christoper Poulsen nedlagde Johnny Thomsen i det lille felt, og dommeren pegede omgående på pletten. Rasmus Hansen var sikker på det efterfølgende spark, og kunne overraskende bringe udeholdet foran. Der skulle kun gå tre minutter yderligere, før en storspillende Ken Ilsø kunne udbygge føringen til 2-0.

Ulvene havde ikke meget at byde på i første halvleg, men i anden halvleg kom de hurtigt igen. I det første minut af anden halvleg kom hjemmeholdet nemlig på tavlen. Jonas Borring brugte sin hurtighed i sønderjyskes defensiv og lagde bolden forbi målmanden, hvorefter bolden ramte stolpe og bandede i mål via en fremadstormende Sölvi Geir Ottesen, som havde til hensigt at få bolden væk fra farezonen.

Godt tyve minutter senere fik topholdet udlignet, da Mikkel Thygesen scorede på frispark. Men i stedet for at sønderjyderne kunne have gået i panik på den store mentale rutsjetur, bevarede de roen, hvilket gav pote.

Fire minutter senere kunne Kenneth Fabricius bringe gæsterne foran for tredje gang i kampen, mens holdkammeraten, Rasmus Hansen, sørgede for den store sensation et kvarter før tid, da han scorede på et straffespark, som blev begået af Winston Reid, der brugte hånden til hjælp, da han skulle have bolden ud af det lille felt.

Kampen endte 4-2 i SønderjyskEs favør, og derved indtager de fortsat 12. pladsen, men de ligger nu á point med det andet oprykkerhold Vejle, som ligger på 11. pladsen. Begge mandskaber har to point over nedrykningsstregen, hvor AC Horsens ligger placeret på tiendepladsen. FCM ligger stadig på fjerdepladsen med 42 point.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu