Sneijder sikrede Inter-sejr i sidste minut

Italiensk fodbold

På et mål i sidste minut sikrede Wesley Sneijder Inter en 2-1-sejr på hjemmebane over Udinese og det betyder, at Milano-klubben kravler op på førstepladsen med en kamp mere end de andre tophold i Serie A.

Inter kom bedst fra start og var tæt på at komme foran allerede efter ni minutter, hvor Samuel Eto’o fik spillet Sulley Muntari fri foran målet, men midtbanespilleren skød bolden over mål.

Over mål røg bolden ikke, da Dejan Stankovic gjorde det til 1-0 efter 22 minutter. Eto’o afsluttede et kontraangreb med at spille Stankovic fri og han bankede bolden op i målhjørnet uden chance for Samir Handanovic i Udinese-målet.

Udinese svarede igen på Inter-målet fem minutter senere, da den italienske landsholdsspiller Antonio Di Natale gjorde det til 1-1. Serie A-topscoren modtog bolden fra Gokhan Inler og udnyttede køligt chancen og gjorde det til halvlegsstillingen 1-1.

Kampen lignede længe at den ville ende uafgjort 1-1, selvom Inter pressede Udinese i bund, men gæsternes defensiv var solid.

I kampens overtid kom forløsningen for Inter. Hollandske Wesley Sneijder blev match vinder, da han gjorde det til slutstillingen 2-1 i kampens allersidste minut.

Sejren betyder at Inter kravler op på førstepladsen med en kamp mere end Sampdoria, der kan overtage førstepladsen med en sejr søndag mod Parma på hjemmebane.