Наши партнеры

MenuSmal United-sejr i Tyrkiet

Champions League

Én scoring var nok for Manchester United, da de på udebane besejrede tyrkiske Besiktas med 1-0. Paul Scholes scorede kampens enlige mål.

Manchester United gæstede hertil aften formsvage Besiktas, der kun har vundet en enkelt af deres første fem kampe i den bedste tyrkiske række.

I første halvleg havde begge mandskaber flere gode chancer. Wayne Rooney var en del af flere gode angreb fra United, der dog ikke formåede at score i første halvleg. Besiktas var tæt på, da et langskud blev rettet af, men bolden gik lige over United-målet.

Der var kun spillet et halvt minut af anden halvleg, da United var tæt på at komme på 1-0. Både Antonio Valencia og Michael Carrick fik muligheden, men situationen førte ikke til scoring.

Efter chancen var det hjemmeholdet, der havde et lille overtag spillemæssigt, dog uden det førte noget med sig. Med et kvarter tilbage var det i stedet Manchester United, der fik scoret. Nani sendte en hård afslutning af sted fra kanten af feltet og Arikans i hjemmeholdets mål kunne kun halvklare. Returbolden endte hos Paul Scholes, der headede bolden i mål.

Denne scoring skulle vise sig at blive den eneste i opgøret. Manchester United hentede en smal 1-0-sejr over Besiktas.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu