Наши партнеры

MenuSmal Sporting-sejr over Shakhtar

Champions League

Portugisiske Sporting Lissabon gentog bedriften fra sidste spillerunde i Champions League, da holdet her til aften besejrede Shakhtar Donetsk med 1-0. Sporting ser dermed ud til at følge Barcelona videre til ottendedelsfinalerne.

Sporting Lissabon besejrede for to uger siden Shakhtar Donetsk med 1-0 på udebane, og her til aften stod holdene atter over for hinanden. Denne gang havde Sporting fordel af hjemmebane, og holdet var da også favoritter til at hente en ny sejr.

Hjemmeholdet måtte dog gå til pause uden at have scoret, og da tilfældet var det samme for Shakhtar, var stillingen altså 0-0. Shakhtar skulle helst have point med fra opgøret i Portugal, hvis de fortsat skulle tro på videre avancement, og det lykkedes længe gæsterne at holde Sporting fra at score.

I det 73. minut kunne Shakhtar dog ikke forhindre Derlei i at gøre det til 1-0 for værterne. Gæsterne skulle nu forsøge at komme med at modsvar, men dette lykkedes ikke.

Sporting Lissabon vandt kampen 1-0, og står nu med ni point inden de to sidste gruppekampe. Shakhtar bliver stående på tre point og dermed tredjepladsen i gruppe C, hvor Barcelona er sikre på videre avancement.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu