Smal sejr til Arsenal over Bukarest

Arsenal var favoritter i denne kamp, men hjemmeholdet Bukarest bed godt fra sig. I sidste ende lykkedes det dog for udeholdet at få en smal sejr i hus.

Forhåndsfavoritterne fra Arsenal fik kampens første rigtige mulighed efter blot to minutters spil. Det var midtbanespilleren Hleb, som fik lagt bolden ind i feltet. Steaua-forsvaret fik ikke sparket væk, og van Persie forsøgte at afslutte. Hans forsøg bliver dog aldrig rigtig farligt.

Steaua havde enkelte forsøg i første halvleg, men det var udeholdet Arsenal, der kom frem til de største muligheder. Flot sammenspil mellem Hleb og Fabregas endte med en afslutning fra sidstnævnte. Men bolden blev blokeret af en modspiller.

Der blev ikke scoret i første halvleg, og stillingen var derfor 0-0.

Arsenal-angriberen, Robin van Persie, forsøgte sig med et skud i anden halvleg, men skuddet fra hollænderen var ikke godt nok, og gik højt over mål.

Vi skulle helt frem til et kvarter før slutfløjt, før Arsenal viste, hvorfor de var favoritter i dette opgør. Angriberen Adebayor kom til baglinjen, og lade bolden ind i feltet. Her stod hans angrebsmakker, Robin van Persie, og hollænderen sparkede kontant bolden i mål til Arsenal-føring på 0-1.

Van Persies mål blev kampens eneste. Arsenal kan rejse hjem med en smal sejr på 0-1 over Steaua, som ellers længe formåede at holde englænderne fra at score.