Наши партнеры

MenuSmal Roma-sejr over Lissabon

Champions League

AS Roma slog til aften portugisiske Sportin Lissabon, da de to hold tørnede sammen i Champions League. Hjemmeholdet misbrugte ellers et straffespark, men kørte alligevel sejren hjem.

Der var blot spillet et kvarter af kampen da hjemmeholdets Silveira Dos Santos Juan bragte kampen rigtig i gang. Han scorede efter et hjørnespark, hvor han headede bolden i mål fra tæt hold. Det var i indledningen Roma, der havde teten, og de havde op til scoringen lagt et massivt pres på de portugisiske gæster.

Tre minutter efter var den dog gal i den anden ende af banen. Abel slog bolden ind foran mål, og Liedson dukkede op og reducerede med et velplaceret hovedstød. Portugiserne var dermed med i kampen igen, selvom det var hjemmeholdet, der havde styringen i kampens start.

Sportin Lissabon spillede sig i første halvleg frem til gode muligheder, men skarpheden mangledde i afslutningerne. Stillingen var derfor uafgjort, 1-1, ved pausen.

Kort tid inden i anden halvleg fik Roma en gylden mulighed for at komme foran. Kampens dommer tildelte hjemmeholdet et straffespark, men Mancini udnyttede den oplagte scoringsmulighed.

Der var mere afslutningssikkerhed i Mirko Vucinic. Han bragte med cirka tyve minutter tilbage af opgøret Roma i front, da Max Tonette spillede ham fri til skud. Bolden blev sendt op i målhjørnet fra en lidt skæv vinkel.

Det lykkedes ikke for Sporting Lissabon at komme tilbage i kampen, som dermed blev vundet af Roma med 2-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu