Smal Esbjerg-sejr over AGF

Dansk fodbold

I søndagens tidlige SAS Liga-kamp tog Esbjerg imod AGF. Kampen blev en lige affære, men hjemmeholdet var mest effektive og vandt opgøret 1-0.

Esbjerg havde selvtilliden i orden inden dagens møde med AGF, efter de i sidste weekend besejrede FC København i Parken. Dermed var det ikke en nem opgave for AGF, der kun har hentet et enkelt point i de tre første kampe i foråret, og samtidig er SAS Ligaens dårligste udebanehold.

Kampens indledning var meget lige, og begge mandskaber viste fint pasningsspil. Herefter begyndte der også at blive skabt chancer. AGF havde Peter Graulund tilbage efter karantæne, og midt i første halvleg havde han en god scoringsmulighed. Jeremiah White satte Kevin Conboy i højre side, og det efterfølgende indlæg lå lige til Davit Devdariani, der ikke kunne få ordentligt ram på bolden, der i stedet landede foran Graulund, der dog sendte bolden over mål.

Efter 33 minutters spil var det i stedet Esbjerg, der kom på scoringstavlen. Efter et godt frispark fra Conboy kunne en helt fri Samel Sabanovic snitte bolden forbi Steffen Rasmussen i udeholdets mål.

I anden halvleg satte gæsterne sig på begivenhederne, og med 25 minutter tilbage af opgøret fik Jakob Poulsen en stor mulighed. Nando Rafael lagde bolden tilbage i feltet efter en kontra, men helt fri bragede Jakob Poulsen bolden over målet.

Senere havde Nando Rafael selv en mulighed, da han stod fri i feltet, men chancen førte ikke til scoring. AGF formåede ikke at få udlignet, og Esbjerg løb dermed med sejren.