Наши партнеры

MenuSlavia Prag marginalt skarpere i aften

Champions League

En tæt kamp, der dog efter flere store chancer til udeholdet, endte med en smal sejr til hjemmeholdet, da de viste at de var marginalt skarpere.

Kampen startede med store chancer til begge hold. Det var dog hjemmeholdet, Slavia Prag, der kunne fejre kampens første scoring efter 13 minutters spil.

Hjemmeholdet kombinerede sig frem til en afslutning fra kanten, men Steaua Bukarests keeper tog bolden i første omgang, han formåede dog ikke at holde på bolden, derfor kunne Senkerik nemt score.

Derefter overtog rumænerne mere af spillet. To gange forsøgte de at bryde igennem i feltet, men begge gange blev der vinket for offside. De bevarede dog fortsat det høje pres, hvilket med 20 minutter tilbage af første halvleg betalte sig.

Bukarest får hjørnespark, hvor Goian stiger højst til vejrs, og kan heade udeholdet tilbage i kampen. Herefter fik Bukarest flere store muligheder, men skarpheden manglede.

Hjemmeholdet ville dog have de tre point i hus, og det fik de. Med cirka en halvtime igen, trak en Prag-spiller ned mod bagerste linje på venstrekanten.

Bolden blev slået lavt ind mod boksen, hvor en medspiller hopper over bolden, før Belaid kan sparke til den første gang og sikre hjemmeholdet sejren.

Derefter sad Slavia mest på spillet, og kampen susede stille ud. Dermed tre point til hjemmeholdet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu