Наши партнеры

MenuSkuffende indsats af Real Madrid

Spansk fodbold

Real Madrid har ikke vundet på Riazor, siden sæsonen 1991/92.

Og denne statistik blev ikke ændret i dag, da Real meget skuffende kom bagud efter bare ni minutters spil, hvor Joan Capdevila scorede på frispark, Real Madrids mur, flyttede sig i skudøjeblikket, som der gjorde det umuligt for Casillas at redde bolden.

Det var ikke Reals aften i aften, da de efter bare 12 minutter, måtte bruge deres første udskiftning, da Guti måtte udgå med en skade.

Deportivo havde en kæmpe chance efter 35 minutter, da Helguera fejlede i forsvaret, og lavede en dårlig aflevering, som der blev opsnappet, hvorefter Arizmendi, blev spillet fri, og driblede igennem Reals forsvar, så han til sidst var helt alene med Casillas, hvor han så afsluttede på stolpen.

Real Madrid mangler et decideret sammenspil, der er alt for mange enkeltmandspræstationer, som der ikke fører til noget.

Men Real havde også nogle få chancer, den største faldt efter 41 minutter, da der var lidt klumpspil i feltet, hvorefter bolden havnede for fødderne af Emerson, som sparkede bolden på overlæggeren.

I anden halvleg, så det i en kort periode ud til at Real havde fået lidt styr på det, men det var ikke tilfældet, og efter 56 minutter, kunne Real Madrid se at der stod 2-0 på måltavlen, da Hidalgo scorede.

Derefter foretog Real en dobbelt udskiftning, hvor backen Marcelo, og Ronaldo kom ind.

Kampen endte 2-0 til Deportivo.

Dermed en skuffende start på det nye år for Real Madrid, og bestemt ikke nogen nem debut for Fernando Gago, der startede inde på den centrale midtbane sammen med Emerson, hvor han ikke spillede overbevisende.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu