Наши партнеры

MenuSkadesramte Grønkjær vil være profilen

Dansk fodbold

FC Københavns fløjspiller med de hurtige antrit, Jesper Grønkjær, har siddet ude i de seneste ni måneder, grundet en knæskade. Grønkjærs målsætning er, at komme tilbage og være profilen hos københavnerne.

FC Københavns kantspiller Jesper Grønkjær har været en af de bærende kræfter hos hovedstadsklubben, men bedst som Grønkjær var på sit høje niveau, blev han ramt af en knæskade, der har holdt ham ude i de seneste ni måneder.

Skadessituationen ser dog ud til at gå den rigtige vej, eftersom han har formået at deltage i københavnernes seneste træningskamp. Det har fået Grønkjær til at se optimistisk på fremtiden.

”Jeg er her kun af én grund, fordi jeg har en ambition om at komme tilbage. Og jeg vil ikke kun tilbage, jeg vil tilbage og være profilen. Være en af dem, der gør en forskel. Være en af de bedste. Ellers er målet ikke nået i sidste ende,” forklarer han til Ekstra Bladet, og fortsætter:

”Det er ikke så vigtigt med den dato, og jeg lader mig ikke presse af, at Manchester City og Brøndby venter. Jeg skal over på den anden side på en eller anden måde, og det tager tid.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu