Наши партнеры

MenuSkadesplaget Horsens-spiller hædret

Dansk fodbold

Den skadesplagede midtbaneslider Allan Søgaard, blev i går kåret som årets sportsnavn i Horsens, efter en afstemning på Radio Horsens’ hjemmeside.

Allan Søgaard har efter et skadeshelvede på halvandet år vendt stærkt tilbage i 2008, hvor han har tilkæmpet sig en fast plads på Horsens-midtbanen.

”Jeg er rigtig glad for prisen, for 2008 var et godt år for mig. Jeg har været skadet i halvandet år og troede i perioder ikke helt på, at jeg ville komme tilbage på SAS Liga-niveau, men nu er jeg næsten tilbage på mit gamle niveau igen,” fortæller Allan Søgaard til AC Horsens’ hjemmeside.

Søgaards holdkammerat gennem mange år, Søren Jochumsen, forstår godt hvorfor titlen havnede hos midtbaneslideren og han synes det er rigtig flot han er vendt tilbage efter den lange skade.

”Det er fuldt fortjent, for det er imponerende, som han har kæmpet sig tilbage – det kan man kun tage hatten af for. Nu er han tilbage på fuld kraft og han bliver en ekstrem vigtig brik i foråret,” siger Søren Jochumsen.

AC Horsens fik også en hæder i Forum Horsens, hvor kåringerne fandt sted, da klubben vandt årets idrætspris 2008, grundet deres flotte femteplads i sidste sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu